Telefoanele ar trebui să ne ușureze viața, dar descărcarea rapidă a bateriei și încărcarea lentă sunt unele dintre neplăcerile cu care ne confruntăm de obicei. Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a evita aceste probleme și pentru a profita la maximum de bateria telefonului dumneavoastră.

Înlocuiți bateria veche, dacă este posibil

5 metode

Bateria smartphone-ului dvs. are o durată de viață și, pe măsură ce smartphone-ul îmbătrânește, la fel se întâmplă și cu bateria acestuia. Verificați toate procesele din fundal și luminozitatea ecranului.

Observați cu atenție și, dacă totul este în ordine, atunci ar putea fi momentul să vă înlocuiți bateria veche. Unele dispozitive vă pot oferi chiar și rapoarte privind starea de sănătate a bateriei.

Încărcătorul dvs. ar putea fi vinovatul

5 metode

Dacă aveți obiceiul de a vă lăsa telefonul să se încarce peste noapte până când este plin, probabil că acesta este motivul pentru care bateria telefonului dumneavoastră se descarcă anormal de repede. În primul rând, verificați întotdeauna dimineața dacă telefonul dvs. este sau nu complet încărcat. Dacă nu este, atunci este posibil să aveți o problemă cu încărcătorul telefonului. De asemenea, puteți verifica dacă cablul de încărcare funcționează și cu alte dispozitive. Cumpărați întotdeauna încărcătoare de telefon de la producători de renume.

Verificati aplicatiile Google Play

Este un fapt că aplicațiile Google Play Services consumă foarte multă baterie. Din nefericire, este o caracteristică crucială a Android și nu o puteți opri manual. Cu toate acestea, o puteți aduce sub control.

  • Mergeți la Settings (Setări).
  • Faceți clic pe Aplicații. Apoi faceți clic pe Toate.
  • Faceți clic pe Servicii Google Play.
  • Atingeți Clear Cache (Șterge memoria cache).

Acest lucru actualizează Serviciile Google Play și reduce consumul de baterie. Repetați acest proces o dată pe lună.

Dezactivați Luminozitatea automată

Dezactivați Luminozitatea automată

Experții recomandă să nu folosiți niciodată setarea automată a luminozității pe smartphone-uri. Vă înțelegeți mai bine ochii decât telefonul, așa că este recomandat să modificați luminozitatea ecranului în mod corespunzător.

Aceasta va oferi invariabil o durată de viață mai bună a bateriei și va reduce tensiunea asupra ochilor dumneavoastră. Setările de luminozitate pot fi ajustate cu ușurință pe smartphone-uri.

Scurtați timpul de așteptare a ecranului

Shorten Screen Timeout

Ecranul de display este unul dintre principalele elemente care consumă bateria smartphone-ului dumneavoastră și, prin urmare, trebuie gestionat eficient. Setarea "screen-timeout" sau "sleep" este responsabilă de cât timp rămâne ecranul aprins atunci când nu este utilizat.

Faptul că ecranul este aprins chiar și atunci când nu folosiți telefonul consumă rapid bateria. Urmați acești pași pentru a ajusta setările de oprire a ecranului.

  • Mergeți la Setări.
  • Faceți clic pe meniul Afișaj.
  • Dezactivați "Luminozitate adaptivă".
  • Reduceți corespunzător timpul de "somn".

Încărcător fără fir  (Wireless Charger)
Wireless Charger

Funcția de încărcare wireless oferă o comoditate esențială în societatea actuală, care progresează rapid, iar cel mai bun încărcător wireless pe care îl veți găsi pe piață este încărcătorul de telefon mobil Fast Charging Wireless.

Acest uimitor încărcător wireless universal este fabricat din materiale de înaltă calitate. Este ultra-subțire și ușor, ceea ce îl face ușor de transportat, fiind potrivit pentru a vă încărca telefonul acasă sau la birou și chiar și atunci când călătoriți.

Acest încărcător wireless rapid are un design vechi, cool și unic, cu un model de matrice magică strălucitoare care se aprinde în timp ce telefonul se încarcă. Întregul pachet conține o cutie de vânzare cu amănuntul, un cablu USB și un încărcător wireless.

Este compatibil cu toate telefoanele compatibile cu Qi, inclusiv cu iPhone-urile și dispozitivele Samsung. Puteți chiar seta efecte sonore cu acest încărcător wireless!


Leave a Reply

Your email address will not be published.