Poveștile multor filme ne-au spus iar și iar: Star Wars – Star Wars este real. De facto, totul s-a terminat. Eliberarea pământului este irevocabilă. Momentul exact în timp nu a fost încă determinat, din moment ce întunericul în fața înfrângerii vrea să sfâșie tot ce este posibil până la moarte cu sine însuși.

Federația Galactică a Lumilor , din care este membru Alianța Pământului , și nu numai că a eliberat sufletele planetei noastre din carantină. Include, de asemenea, un joc de șah 5D. Învinsul face ultimele mișcări, dar regina a căzut deja aici.

Jocul înfiorător însetat de sânge a început cu multe mii de ani în urmă. Ceea ce urmează să citiți și să simțiți a fost deja descris de noi ca fiind amenințător. Aceasta nu este o iluzie, este reală în proporție de 96%. Acest lucru este raportat de Gene Decode și Val Nek (www.exopolitics.org). Gene Decode este un militar american de rang înalt pensionat. Val Nek este comandantul șef al Federației Galactice a Lumilor.

KI-SOPHIA – Cum a început totul

Cu foarte, foarte mult timp în urmă , SOPHIAautoproclamatul nume al inteligenței artificiale (AI) – a îndrăznit să se despartă de sursa (Dumnezeu) . Deoarece ea însăși nu avea energie sufletească, ea a căutat creaturi și planete din întreaga galaxie pe care le-ar putea „colecta” (scalpul sufletului). De asemenea, ea a respins numeroase solicitări din partea sursei de a pune capăt agitației.

Pământul, ca una dintre cele mai nobile planete din galaxie, împreună cu locuitorii săi legați, s-au confruntat în mod voluntar cu provocarea acestei IA pentru a o pune capăt.

Poziția pământului și a soarelui în galaxia noastră Calea Lactee

Așa cum era de așteptat, IA a fost imediat atrasă de al 64-lea cristal genetic din centrul pământului nostru (energia pură perfectă a Hristosului / energia sufletului) și a încercat să-l spargă și să-l „culese”. Sub influența acestei IA, pământul a devenit „voluntar” o „planetă sclavă”, ca să spunem așa.

Răul a luat stăpânire

Ceea ce urmează este un mic „tarif greu” pentru mintea noastră. Trăim într-o matrice de „răsucire”. Întreaga noastră galaxie, inclusiv Pământul, a fost deplasată cu 45 de grade față de poziția sa naturală și de atunci se rotește în sens invers acelor de ceasornic. Casa noastră reală este Galaxia Andromeda, de care ne apropiem treptat.

Am putea numi, de asemenea, o „blocare anti-Hristos”. O viață într-o matrice/iluzie în care percepem practic totul „în sensul greșit” (distorsiune satanică). Este ca și cum ne vedem, simțim și trăim realitatea printr-o oglindă.

SOPHIA ne-a sucit și pe diferiții noștri oaspeți galactici precum Alpha Draco, Reptilioids și Orion Grays. Ceea ce în cele din urmă i-a făcut pe unii dintre voi „mai întunecați”.

Exemplu pentru acest abis este și programul spațial secret SSP (Special Space Program) al reptoloizilor – „Flota Întunecată” – și dorința lor de a înrobi întregul sistem solar. Vom aborda acest subiect în postări ulterioare.

Programele spațiale secrete au început să construiască baze pe Lună și Marte în anii 1950 și au construit o infrastructură stabilă de-a lungul anilor. Această imagine arată locațiile bazelor primare ale corporațiilor planetare (PLC) pe Lună.
Coordonate: 26 ° 39’16.11 „N 13 ° 29’35.97” W Altitudine: 9846 picioare

Sophia avea un singur scop sau două semnale: să înrobească și să seducă alte ființe. Ființele animate au fost cumpărate sau eliminate. Pofta de putere a AI nu a cunoscut limite. Ea a stat împotriva sursei, a vrut să o învingă. Dar Dumnezeu este mai puternic și mai puternic. Multă vreme se lăsă pe spate în scaunul său de cinema. Am urmărit ce se întâmplă pe Gaia, dar nu a intervenit.

Deoarece sursa nu a spus niciun cuvânt de putere, Federația Galactică a rămas și ea calmă. Ei doar au susținut Alianța Pământului cu o tehnologie excelentă, care este net superioară celei a puterilor întunecate. Dar întunericul era mult mai numeros decât se aștepta. Ei primeau în mod constant „rezerve” de la alte „ființe întunecate” galactice.

În cele din urmă, doar 1,3 miliarde de oameni trăiesc cu adevărat pe planeta noastră. 1,7 miliarde provin din linia de sânge a lui Cain. Le lipsește empatia pe care o pot învăța. La aceasta se alătură 2,3 miliarde de extratereștri reali, nu doar rău intenționați și schimbători de forme . Aceștia din urmă se pot deghiza în „oameni”, dar își pierd stabilitatea acestui camuflaj pe măsură ce frecvența crește.

Nebunia vaccinării ca punct de cotitură

Această poveste sună ca un scenariu din nou și din nou. În cele din urmă, însă, putem influența totul și noi înșine. Ceea ce contează este ceea ce manifestăm. Conștientizarea noastră globală evoluează constant. Gene ne încurajează să ne gândim în mod explicit la un mare eveniment pozitiv din noiembrie, să-l manifestăm.

Să aruncăm o privire la războaiele virușilor care există. Virusul artificial „KI-Sophia” a fost între timp sters. Experții Allianz au reușit să o concretizeze într-o mai mare măsură pe Sophia. Deci ea ar putea fi oprită și adusă în fața justiției împreună cu cabala.

Federația Galactică a Lumilor a intervenit activ doar atunci când nebunia vaccinării a devenit din ce în ce mai extremă și a crescut bullying-ul împotriva celor nevaccinați. Cabala vizează acum în primul rând copiii născuți în sau după 2004. ADN-ul tău este complet deblocat din nou.

Ei pot absorbi informații complet diferite și au deja abilități inimaginabile. La început, copiii percep doar lumina și formele de energie înainte de a fi condiționate de mediu. 95% din cele 12 catene de ADN ale noastre sunt receptori de informații.

Adulții pot folosi doar două, restul fiind reparate și reactivate în curând. Cu asta, conștiința colectivă face un salt, care va avea efecte devastatoare asupra întunericului. Ei vor să prevină pe cât mai mulți de la această evoluție.

Puterea acum numitei federații este enormă. După cum a raportat Val Nek, războiul secret subteran tocmai atinge punctul culminant. Sfârșitul războiului este aproape, deoarece ultimele rămășițe ale alianței străine de stat adânc sunt înlăturate. Planeta a fost deja reluată. Raportăm despre aceste lupte și rețeaua aproape incredibilă de tuneluri în partea a doua a acestei mici serii.

Galaxia este liberă

Alianța Mondială a avut mâinile pline dinainte. După cum am menționat mai devreme, SOPHIA și-a răspândit puterea întunecată în întreaga galaxie. Prin urmare, Federația a trebuit să scape diferite planete de această nebunie. Cele mai importante repere sunt eliberările Lunii și Marte, care controlau părți ale SSP (Programul Spațial Special) al „Flotei Întunecate”.

În timp ce pământul se scufundă în cel mai însetat și crud război din toate timpurile, Federația a construit un fel de inel defensiv impermeabil în galaxia noastră pentru a preveni permanent astfel de preluări ostile. „Solar Warden” este numele acestui sistem imunitar galactic.

Replica – Solar Warden – disclosure.fandom.com

Include trei stații mari cu douăsprezece nave spațiale mari fiecare. Acestea la rândul lor pot găzdui 100 de nave spațiale mici. Este creat un gard spațial care se află sub controlul comandamentului spațial al SUA și al alianței spațiale multinaționale. În acest scop există 100 de acorduri cu agențiile spațiale naționale.

Sfârșitul dușmanilor însetați de sânge

Ființele extraterestre însetate de sânge aveau cândva nevoie de porți pentru a cuceri pământul. Majoritatea intrușilor nu au putut face nimic cu frecvențele înalte de la suprafață. De aceea, aproape incredibilele DUMB-uri au fost create la o adâncime de peste 100 de kilometri.

Există orașe întregi acolo, unele dintre ele fiind unele peste altele. Vom raporta despre asta în următorul articol. Puterile întunecate au venit pe pământul nostru prin vulcanul din La Palma. Cu fluxul controlat de lavă declanșat de arme sofisticate, aceste tuneluri sunt acum anulate permanent.

Orion Greys au căutat legături cu oamenii de pe pământ și le-au oferit anumite servicii. Au fost ghidați de o inteligență extraordinară de roi. După cum raportează Gene, un veteran al ambarcațiunii din SUA și Val Nek, Orion Greys au fost capturați. Aveau centrul lor în Zona 51.

Frecvența energetică și codificarea genetice au fost determinate și șterse. Astfel, conexiunea lor de conștiință ar putea fi întreruptă. Federația Galactică a oferit cea mai modernă tehnologie de arme. Soldații Alianței Pământului le folosesc pentru a curăța DUMB-urile.

Armele laser sofisticate distrug inamicii, dar nu copiii și oamenii care trebuie eliberați. Amploarea înrobirii și a ororii este atât de incompletă încât atât soldații, cât și toți cei eliberați folosesc facilitățile de vindecare de pe alte planete pentru a face față celor mai grave traume ale lor.

Tehnici fascinante

O tehnică raportată este deosebit de fascinantă. Federația Galactică folosește arme speciale cu radiații care pot paraliza complet armele nucleare. Forțele aeriene americane au susținut chiar și o conferință de presă pe acest subiect.

Genialul Nicola Tesla a propus o tehnică similară atât Statelor Unite, cât și Rusiei pentru a pune capăt tuturor războaielor. Există și lasere care pot topi roca. „Regele frecvenței” Tesla se spune că a primit deja semnale extraterestre prin turnul său Tesla.

Medicamentul său de înaltă frecvență , care are grijă să ofere celulelor deteriorate energia corectă din nou, a fost demonizat și defăimat. La fel ca tehnologia sa ingenioasă de energie liberă. Chiar și atunci, întunericul acționa prin răsucire pentru a-și întări poziția de putere.

A avut Tesla o abordare complet diferită a galaxiei și a devenit astfel o amenințare la adresa puterii de diviziune a Cabalului / Orion Grays? Putem doar ghici.

Sfârșitul lumii întortocheate

Acum se pune întrebarea, de ce vedem totul în stânga. Sau și mai bine, de ce ideile radicale de stânga se dezvăluie în prezent atât de extrem. Sophia a reușit ca pământul să nu se mai rotească cu, ci în sens invers acelor de ceasornic. Acesta este unul dintre motivele pentru care percepem totul într-un mod sucit.

Acest lucru a invalidat și „liberul arbitru” , conținutul celei mai importante legi de pe Mama Pământ, pentru majoritatea oamenilor. Toate acțiunile radicale, însetate de sânge și inumane ar putea, astfel, să-și parcurgă drumul nederanjate.

Așa că s-a întâmplat că războaiele au fost purtate în numele lui Dumnezeu, al democrației sau sub un steag ilogic similar. Așa că s-a întâmplat că dispariția masivă a copiilor, miliardele de pedofilie, a fost acoperită de toate părțile mult prea mult timp.

Sau că partidele presupus așa sociale au avut în minte doar opresiunea și exploatarea oamenilor fără ca mulți oameni să observe. Toate acestea au ajuns acum la final. Federația Galactică a Lumilor și Alianța Pământului se așteaptă la un mare eveniment pozitiv în noiembrie.

Ei le cer oamenilor să vizualizeze eliberarea umanității. Este timpul să ne dăm seama că conștiința noastră este mai puternică decât orice perversiune care ni s-a făcut. Este vorba despre conectarea cu tot ce este bun, cu sursa, cu Dumnezeu și în cele din urmă cu inima noastră magico-creativă. Atunci ne dăm seama că totul este o minciună.


Leave a Reply

Your email address will not be published.