A găsi căști sau căști fără fir de calitate excelentă este dificil. De multe ori va trebui să cheltuiți o sumă bună de bani dacă doriți să obțineți ce este mai bun.

Când în sfârșit găsiți perechea care merită banii, veți dori să faceți tot posibilul să aveți grijă de ele. Dacă nu reușiți să faceți acest lucru, performanța și calitatea sunetului lor se vor deteriora în timp. Ar putea chiar să ajungă să fie complet deteriorate!

Așadar, cum puteți preveni deteriorarea iremediabilă a căștilor sau a căștilor wireless? Iată câteva sfaturi excelente pentru a vă ajuta să le păstrați și să le faceți să țină mai mult timp.

Perie curatat casti

Curățați-le în mod regulat

În cazul în care căștile dvs. sunt prevăzute cu capete de cauciuc, îndepărtați-le ușor și curățați-le cu o batistă umedă. Înmuiați o scobitoare în apă, apoi folosiți-o pentru a curăța ceara de urechi, celulele moarte ale pielii și praful lipit în jurul marginilor. De asemenea, ar trebui să verificați toate pliurile și găurile de pe căști și căști și să curățați și acolo ceara sau praful acumulat.

Nu dormi cu ele pe urechi

După ce ați ascultat muzică în pat pentru o perioadă de timp, ar fi bine să le opriți și să le puneți deoparte înainte de a dormi. Indiferent cât de obosit ești, încearcă să eviți să dormi cu căștile pe urechi. Acest lucru se datorează faptului că există o șansă mare să ajungi să te răsucești peste ele în timpul nopții, ceea ce le poate distruge.

Nu dați volumul prea tare

Ascultarea constantă a muzicii la cel mai înalt volum ar putea să vă deterioreze destul de repede căștile. Dacă ascultați muzică la volum ridicat tot timpul, vibrațiile ar putea face ca o componentă să se desprindă. Acest lucru se va manifesta sub forma unui bâzâit, ceea ce va duce la o calitate redusă a sunetului. În plus, supraexpunerea la muzică tare este teribilă pentru urechi.

Evitați umezeala

Unele căști și căști sunt rezistente la apă. În funcție de specificațiile căștilor, ar trebui să evitați să le folosiți în ploaie. Mai ales atunci când nu este indicată rezistența la apă, ar trebui să fiți foarte atent. Folosirea lor în timp ce faceți exerciții fizice ar putea fi, de asemenea, o idee proastă, deoarece vor sfârși prin a fi udate de transpirație.

Evitați temperaturile extreme

Nu vă expuneți căștile sau căștile wireless la temperaturi extreme dacă doriți să le păstrați mai mult timp. Vă puneți în pericol căștile și calitatea sunetului acestora atunci când le puneți direct în lumina soarelui sau în căldura sufocantă.

Nu le păstrați în buzunar

Orice și orice poate merge prost dacă vă depozitați căștile sau căștile wireless în buzunar. Le supuneți la multă presiune dacă le puneți în buzunar, deoarece de multe ori uitați că sunt acolo cu alte câteva lucruri pe care le veți împinge și le veți strânge în mod constant. De asemenea, ai putea ajunge să le deplasezi greșit sau să le scapi și să le pierzi pentru totdeauna. Imaginați-vă că scoateți banii din buzunar și căștile vin împreună cu ei și cad nevăzute.

Păstrați-le în husă

Asigură-te că îți depozitezi căștile sau căștile wireless într-o husă atunci când nu le mai folosești. Cele mai multe dintre ele vin cu huse de protecție care servesc și ca încărcătoare. După ce nu le mai folosiți, puneți căștile în husa lor pentru a le păstra în siguranță.

Păstrați husa curată

Nu are niciun rost să vă curățați în mod regulat căștile dacă le veți pune înapoi într-o husă care este murdară. S-ar putea la fel de bine să fi lăsat căștile murdare. Aveți grijă și de husa în care vă păstrați căștile.


perie curatat husa casti

Această perie de curățare căști wireless este perfectă pentru curățarea husei pentru căști wireless sau. Ajunge în interior acolo unde mâinile și degetele dvs. nu pot ajunge și curăță tot praful și murdăria acumulate.

Îngrijirea corespunzătoare a căștilor wireless este cheia pentru a le face să dureze mai mult timp. În acest fel, veți obține un raport calitate-preț mai bun pentru banii dumneavoastră, bucurându-vă în același timp de o experiență muzicală fără cusur.Leave a Reply

Your email address will not be published.