Actualul război mondial este ca un joc de șah în 5D. Remote Viewer Bill Wood a raportat acest lucru, de asemenea, pe baza experiențelor sale în Looking Glass din anii 1990. Băieții buni au câștigat deja. Nu mai faci greseli. Starea profundă mai are câteva mișcări.

În mod similar celui de-al Doilea Război Mondial, învinșii încearcă să sfâșie tot ce iau cu ei în abis. Deci nu doar Gene Decode spune că oamenii trebuie să lupte acum. Lupta ține de sănătatea lor.

Legea universală a liberului arbitru și- a găsit deja drumul în mari părți ale lumii. Conexiunea la sursă se poate face mai bine și mai ușor datorită energiilor crescute și evoluției continue a conștiinței. Concentrează-te pe ceea ce îți dorești cu adevărat din inimă.

Vizualizează un mare eveniment pozitiv pentru noiembrie. Gene vorbește în mod explicit despre legătura dintre inimă, gât și chakra frontală (al treilea ochi) ca o cruce tridimensională. Conexiunea cu sursa sau cu Dumnezeu este stabilită prin chakra a șaptea. Ar trebui să-i cerem întotdeauna lui Dumnezeu mai întâi să ne acorde liberul arbitru în putere pozitivă.

Gene este o persoană extraordinară. Fostul veteran al submarinului american a fost rănit atât de grav în timpul unui antrenament, încât și-a pierdut cea mai mare parte a pielii. De atunci a fost un mediu care poate percepe lumina și energiile în formă extremă.

La suprafață: stați ferm

Gene raportează din nou despre daune și obiectivele pe care le pot face vaccinările. Pentru a face acest lucru, Cabal folosește o programare subconștientă foarte țintită, care este controlată prin narațiuni în MSM și rețelele sociale.

Programarea precum „Urăsc pe Trump” sau „Nevaccinatul îl infectează pe cei vaccinați” încă funcționează perfect. Dar din cauza evenimentelor de energie cosmică, care în noiembrie ating un vârf destul de extrem de puternic și astfel eliberator, astfel de credințe se dizolvă din ce în ce mai mult .

Trezirea umanității sau evoluția conștiinței ar trebui să se aprindă acum. De asemenea, se va dovedi că povestea conducătorilor buni care, datorită cercetătorilor lor ingenioși, salvează omenirea de virusul malefic, nu mai poate fi ținută.

Numărul avorturilor spontane a crescut deja cu 366% . Lupte corp de proteine Spike , care este important să se păstreze ovulul fertilizat în uter. Rata cancerului a crescut cu 2000 la sută. Mixul de manipulare genetică slăbește sistemul imunitar de la lună la lună. Se dovedește că acum sunt descoperite boli care au fost deja procesate în siguranță de sistemul imunitar al organismului.

De exemplu, inflamația mușchilor inimii apare la bărbați tineri . Bărbații sunt predispuși la aceste afecțiuni, dar organismul de obicei elimină atacul. Adesea, amorsarea patogenă are efect . Sistemul imunitar se concentrează asupra unui inamic și este ușor pentru alții.

Alternativ, există răspunsul imun paradoxal . Aceasta înseamnă că lucrul real cu care se luptă injecția iese mai puternic. Între timp, diferitele forme de boli autoimune, cum ar fi SM sau paralizia extremă a nervilor „Mielita transversală” se ridică vertiginos.

Moderna murdăriile a fost oprit în mod explicit în timpul încercărilor din cauza acestui efect secundar. Copiii ar trebui să fie torturați cu un suc genetic care este deosebit de cancerigen și conține toxine mortale. Lumea va intra în curând sub legea marțială. Sfârșitul este aproape, dar nu poate fi încheiat complet.

Deconectați-vă de la minte

Poate fi și mai rău. Ouă din forme de viață pe bază de aluminiu-carbon au fost găsite în vaccinul Pfizer. Acestea intervin direct în sistemul de operare al organismului și „ ocupă” neuronii, sistemele nervoase și cerebrale. Astfel, omul poate fi citit în totalitate.

Apar și forme de viață care dezvoltă tentacule de până la 25 de metri lungime și, datorită oxidului de grafen, pot fi folosite ca gazde optime. Potrivit Genes, acest lucru ar trebui să creeze omul hibridizat 2.0. De la vaccinarea împotriva poliomielitei, cei vaccinați au fost pompați cu metale grele precum aluminiu și mercur.

Acestea se depun în ficat , care la un moment dat nu se mai poate detoxifia optim. Următorul smoothie (link de la sfârșitul articolului) poate ajuta la curățarea fizică și ameliorarea ficatului. De asemenea, este important L-glutationul , pe care sistemul imunitar îl aduce înapoi extrem de în față și, prin urmare, poate evita daune mai mari .

Omul hibridizat 2.0 poate fi, de asemenea, citit complet datorită nano-roboților cu care suntem acoperiți în aer și a amplificatorului de vaccinare.

Persoanele vaccinate pot transmite nanoboți pe o rază de până la nouă metri . Există, de asemenea, pericol de transmitere a proteinelor spike. Toate ingredientele pot fi distruse prin frecvențele de vindecare (link la sfârșitul articolului) .

Este important ca copiii să fie protejați, astfel încât să se poată dezvolta pe deplin în noua lume viitoare. Aveți cerințe enorme. Acest lucru a fost deja abordat în prima parte a acestei serii.

Curățarea interiorului pământului

Alianța Pământului va purifica în curând suprafața pământului (arestări în masă și pedepsele cu moartea din Cabal) , chiar mai vizibil pentru oameni.

O mică selecție a locuitorilor tunelurilor și a DUMB-urilor
Sursa: https://t.me/DUMBSandUnderground

Federatia Galactica a Worlds eliminate spațiu al forțelor întunecate și a stabilit mecanisme de protecție. (Partea 1 a acestei serii) Armata Alianței Pământului se scufundă în principal în adâncurile inimaginabile ale DUMB-urilor . Acestea sunt bazele întunericului care ascund atrocități de neimaginat.

Cei soldați curajoși , care își pierd viața în nici o mică parte, a salva un număr de copii inimaginabile. Până la opt milioane de copii dispăreau anual. D adică reptile ființe nevoie de-adrenalina îmbogățit cu sânge pentru copii , care se obține prin tortură, în scopul de a trăi.

Treaba lui Gene este să raporteze despre luptă și cum arată proștii. Acest lucru are ca rezultat și o lipsă de somn, deoarece trebuie să vadă cele mai crude lucruri. Oamenii sunt ținuți în masă ca sclavi sau ca roboți.

Acest lucru se face prin intermediul programului de control al minții MK Ultra , printre altele . De roboții nano – ar fi fost de control al minții la cele mai bune .

Trenul cu levitație magnetică conectează DUMB-urile – trenurile zboară mai repede decât Mach 1 (1234,8 km / h)

Gene descrie mai mult de 80 de proști din SUA în contribuția sa video . Aceste stații de bază sunt conectate între ele prin nenumărate sisteme de tuneluri, dintre care unele merg sub mare. O tehnologie gigantică permite trenurilor să zboare cu trenurile mai repede decât Mach 1 (1234,8 km/h).

MagLev – rețea de conexiune la nivel mondial și SUA între baze – parțial sub mare

Rezumat: Există 10.000 de proști, 1.800 dintre ei în SUA. Germania și Rusia au o mulțime de tuneluri. Eliberarea completă durează puțin mai mult. Din tunelurile Vaticanului a fost confiscat aur în valoare de 34,7 chintilioane.

Este suficient pentru „Sistemul cu suport de aur”. Aceasta înseamnă că cursul aurului nu mai fluctuează și astfel ratele de schimb între valute rămân mereu stabile. Acesta este modul ca la un moment dat să nu mai fie nevoie de bani.

Denver DAY: Mega prost

Gene intră în unele dintre DUMB-uri mai detaliat. În acest moment, ar trebui să fie iluminat doar mega-DUMB Denver DIA . Are o adâncime de până la 112 kilometri și include opt orașe suprapuse unele peste altele , care au o rază de aproximativ 35,4 kilometri . Essen a fost depozitată în acestea de 150 de ani.

Acest Deep State are 2 reactoare nucleare și sistemul Tesla Earth Energy System . Este o stațiune de 7 stele construită cu lacuri subterane și dotate de lux aurit.

După victoria electorală planificată a lui Hillary, cabala ar fi planificat un război nuclear în termen de trei luni . În plus, Kim Jong-un (Liderul Suprem din Coreea) ar trebui să servească drept răufăcător. Elitele ar fi dispărut dinainte în „Denver DIA”.

Gene continuă să raporteze despre un DUMB din Thomasville . Există asasini și teroriști instruiți Serviciul. Ca parte a programului spațial secret (SSP), femeile atacatoare în special au fost răpite și spălate creierul. Ca rezultat, femeile soldate dotate în mod natural au dezvoltat mai multe personalități alternative. Ei au fost programați în credință pentru a servi interesele umanității pentru a-și ucide țintele fără a se simți vinovați.

Replica – Majoritatea asasinelor nu au nicio amintire despre ceea ce au făcut în programele spațiale secrete în legătură cu operațiunile de asasinat sau de spionaj. Sursa documentului/informații citate: Kevan Trimmell, expert SSP

Într-un mesaj vocal al unui inginer german care a murit de cancer în 2016, au fost raportate tunelurile și beneficiile acestora începând cu 2001 . Abia mai târziu femeia și-a dat seama despre ce era vorba cu adevărat. Ea raportează că proiectele exorbitant de costisitoare au fost practic doar o facilitate de trecere a banilor pentru aceste DUMB-uri, care au fost planificate și construite începând cu 2001. Acolo, asasinii programați de islamisți urmau să fie antrenați special pentru un război civil din 2016 încoace.

Războiul nu a avut loc. Din fericire. Acest lucru ne aduce la întrebarea dacă putem vorbi măcar de ființe umane care plănuiesc astfel de perversiuni. Se ajunge la conștientizare: nu! Dar ce sunt ei atunci?

În curând vor urma alte articole despre utilizarea DUMB-urilor.

Totul a început acum 400.000 de ani

Să ne uităm la un mesaj de la Federația Galactică de la James Gilliland. Și aici lansăm povestea de acum.

Știm că Gates este o marionetă Rockefeller și un susținător al eugeniei (igiena rasială). Este vorba despre reducerea populației. În contrast, George Soros, Kasperl al familiei Rothschild.

Multimiliardarul din Ungaria admite deschis că, de exemplu, a declanșat în mod deliberat revoltele din sud-estul Europei în anii ’90. Soros a finanțat și „Wir-Schaffen-Das-Strom” în 2015. Informații interesante găsiți în cartea „Gekaufte Journalisten” a regretatului Udo Ulfkotte.

Nu degeaba Viktor Orban a închis Universitatea privată Soros, până la urmă este vorba despre System Chance – o specialitate a CIA. Dacă vrei să afli mai multe despre asta, ar trebui să citești cărți de Peter Scholl-Latour sau Michael Lüders („Cine seamănă vântul”).

Atât Gates, cât și Soros văd oamenii ca un material care trebuie redus. Ambele sunt prezentate lumii exterioare ca prieteni ai oamenilor. O altă perversiune satanică a generalilor diavolului.

Marea trupă cabală, care se caracterizează prin mizantropia sa incomensurabilă , și-a găsit ieșirea din linia de sânge deja cu 400.000 de ani în urmă. Atunci lyranii înstăriți au stabilit lumea. Cel mai înalt conducător a fost Anu (de aceea se vorbește despre Anunakis).

Casa domnitoare avea, printre altele, ramurile lui Enki și Enlil. Primul a fost zeul creator pozitiv. Enlil a trăit pe planeta noastră ca un general învins. El a văzut umanitatea ca pe un experiment. În opinia sa, oamenii erau o ciumă paralizantă pentru care trebuiau găsite căi de eliminare. Acest joc tulburat și întortocheat – vă reamintesc de rău intenționat AI Sophia (Partea 1 a acestei serii) – continuă cu programarea și constituțiile până în prezent.

Fiii lui Enki, în special Marduk, au făcut înțelegeri cu Alianța Gri, Reptiliods, și s-au întors împotriva propriului popor. Scopul a fost dominația totală. Căutătorii de libertate au luptat împotriva acestei puteri copleșitoare de 400.000 de ani. Acest lucru explică și de ce avem doar aproximativ 1,2 miliarde de ființe umane cu empatie profundă pe acest pământ. Așa s-au dezvoltat războaiele brutale și înrobirea.

Una dintre liniile conducătoare perverse a inclus, printre altele, fenicienii, khazarii și Cabala.

Schimbările polilor și catastrofele i-au forțat pe Lyrans să întemeieze o a doua colonie în univers. În acest fel s-au dezvoltat Pleiadele cinstite și foarte pașnice, orioenii buni și de asemenea hideii.


Leave a Reply

Your email address will not be published.